Codzienne zyski z Dobolokatą Inteligo!

Inteligo realizuje obietnice złożone  Klientom w maju br. i systematycznie poszerza swoją ofertę. Od dziś Klienci mogą korzystać z Dobolokaty z dzienną wypłatą odsetek.

Inteligo sukcesywnie ulepsza swoją ofertę. Po zamianie warunków cenowych i wprowadzeniu pożyczki gotówkowej udostępnia nową ofertę depozytową. Dobolokata Inteligo umożliwia Klientom efektywne oszczędzanie. Jej oprocentowanie wynosi do 4,10%, co odpowiada standardowej lokacie o rocznym oprocentowaniu na poziomie 5,06%. Odsetki codziennie trafiają na rachunek oszczędnościowy Klienta i pracują dalej.

Klienci sygnalizowali nam zainteresowanie szerszą ofertą depozytową Inteligo. Do tej pory proponowaliśmy im atrakcyjne lokaty 3+3 i 6+6, łączące elastyczność z gwarancją wyższego zysku. – mówi Jacek Komaracki, Dyrektor Zarządzający Pionem Bankowości Elektronicznej PKO Banku Polskiego, odpowiedzialny za rozwój projektu Inteligo.

Dzisiaj udostępniamy Klientom lokatę z dzienną wypłatą odsetek. Kierujemy ofertę
do wszystkich, którzy cenią tradycyjne produkty bankowe, ale oczekują rozwiązań, zwiększających efektywność oszczędności.
– dodaje Komaracki.

Kluczowe cechy Dobolokaty to:

• oprocentowanie do 4,10% w skali roku - to tyle, ile na lokacie standardowej
    z oprocentowaniem 5,06% w skali roku;
  • kwota inwestycji od 1 000 do 20 000 zł;
  • możliwość otwarcia kilku lokat naraz;
  • Klienci zakładają Dobolokatę  online i na bieżąco obserwują zyski na swoim koncie. Odsetki w pełnej wysokości, bez potrąceń, są codziennie przelewane na rachunek oszczędnościowy Klienta (oprocentowanie do 4,20%);
  • okres umowy do wyboru: 1, 3 lub 6 miesięcy.

Dobolokata jest dostępna dla Właścicieli indywidualnych i wspólnych kont prywatnych. Tak jak w przypadku pozostałych lokat z oferty depozytowej, Dobolokatę można założyć od ręki w serwisie transakcyjnym, po zalogowaniu do swojego konta, lub skorzystać w dowolnej chwili z pomocy konsultanta. Za otwarcie, prowadzenie i zamknięcie Dobolokaty nie są pobierane opłaty.

Inteligo, część bankowości detalicznej PKO Banku Polskiego, na rynku od 2001 r. Wielokrotnie nagradzane w rankingach „Przyjaznego Banku Newsweeka”. Inteligo świadczy usługi Klientom prywatnym i firmowym, oferując proste i niezawodne rozwiązania. Prowadzi blisko 800 tys. rachunków, obsługując ponad 618 tys. Klientów. Oferta Inteligo obejmuje konta, lokaty, karty płatnicze, kredyty, dostęp do funduszy inwestycyjnych oraz ubezpieczeń. Prócz standardowej oferty bankowej Klienci mogą korzystać z unikalnych rozwiązań, takich jak SMS money i e-mail money.

Kontakt:
Anna Moszczyńska